ZINP,A! – Zgorene Igre Na Pazinski, Ala!

Veseli smo prosinac u Pazinu začinili blagdanskim i natjecateljskim duhom, a sada je vrijeme za vruće ljetno izdanje!

Zajednica sportskih udruga Grada Pazina, Pazin sport, Društvo „Naša djeca“ Pazin i Centar za mlade „Alarm“ Pazin uz pokroviteljstvo Turističke zajednice središnje Istre ponovno pozivaju sve sportaše, djecu i odrasle, male i velike na sudjelovanje u zabavnim pazinskim igrama duž Šetališta Pazinske gimnazije!

U četvrtak, 9.6. u 17:00 pazinske će igre započeti natjecanjem u dječjoj kategoriji! Sudionici osnovnoškolskog uzrasta mogu sudjelovati besplatno, a natječu se pojedinačno.

Od 19:00 sati Šetališnu scenu preuzimaju natjecatelji u odrasloj kategoriji 16+, odmjeravajući snage između ekipa u sastavu od tri igrača. Kotizacija po ekipi od 100 kn uključuje prigodan poklon i okrepu te troškove ogranizacije.

Kako se prijaviti?

Djeca se mogu prijaviti na e-adresu dndpazin@gmail.com (Karla Breščić), a odrasli se mogu javiti na e-adresu tajnikzsupazin@pazin-sport.hr (Patrick Rabar). Prijave su moguće i putem društvenih mreža.

Za sudjelovanje u dječjoj ili odrasloj kategoriji prijave traju do 7.6. Ogračen je broj natjecatelja u obje kategorije pa požurite s prijavama!

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade, a svi sudionici ponosit će se sudjelovanjem i stečenom slavom u sada već prepoznatljivim pazinskim igrama na Šetalištu. Prigodne majice s nazivom Igara bit će draga uspomena, a mogu se lako uklopiti i u ljetnu obleku.

Raspored događanja:

16:30 – 17:00 – registracija sudionika (djeca) i isprobavanje igara

17:00 – 18:00 – igre za djecu i proglašenje pobjednika

18:30 – 19:00 – registracija sudionika (odrasli) i isprobavanje igara

19:00 – 20:00 – igre za odrasle i proglašenje pobjednika