NOVOSTI

Snimljen videospot za generacijsku pjesmu šestaša pod nazivom “Kiša tolerancije”

U petak, 9. lipnja 2023. proveli smo zadnju aktivnost u sklopu radionica “Pepe i prijatelji”. S učenicima šestih razreda MŠ Pazin i PŠ Trviž snimili smo videospot za njihovu generacijsku pjesmu pod nazivom “Kiša tolerancije”.

Autorske stihove učenika u travnju su uglazbili Iva Gortan i Robert Meister te su zatim predstavnici šestih razreda vokale za pjesmu sredinom svibnja snimili u profesionalnom glazbenom studiju Robert Meister u Poreču. Videospot za pjesmu snimljen je u Pazinu i Trvižu, a za lijepe kadrove pobrinuo se naš snimatelj Roberto iz VideoArta Vodnjan. Videospot će uskoro ugledati svijetlo dana te će biti objavljen na našoj youtube stranici. 🙂

Osim s radionicama u šestim razredima, uspješno smo završili i s provedbom radionica u četvrtim i petim razredima MŠ Pazin i PŠ Trviž. Svim učenicima i razrednicima zahvaljujemo na sudjelovanju i suradnji te se veselimo nastavku druženja iduće školske godine!

: : :

Radionice “Pepe i prijatelji” provode se u sklopu projekta “Pepe u velikom Društvu” koji je financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Pazina.