NOVOSTI

(O)sunčani Pepe i ovog ljeta u DND-u!

Pažnja, pažnja, draga djeco i dragi roditelji!! Stiglo nam je ljeto, a uskoro se u naš DND ponovno vraća i najdraži nam (O)sunčani Pepe – i to već od 18.7.! ????????

Ovim putem otvaramo prijave na naše ljetne radionice koje će se provoditi dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom od 9:00 do 11:00 sati.
Radionice su namijenjene djeci od 9 do 14 godina, a glavni cilj radionica je kroz istraživačke aktivnosti, zajedničke projekte, neformalno učenje i igru jačati mrežu podrške te socijalne i emocionalne vještine između vršnjaka. Djeca će na radionicama moći sudjelovati u različitim timskim i individualnim aktivnostima u sklopu kojih ćemo obrađivati teme: osjećaji, interesi, komunikacija, prijateljstvo, tolerancija, suradnja, slika o sebi, identitet, ulazak u pubertet, ponašanje i sl. ????????????????????⚽
Prijaviti se možete pozivom na broj 091 934 0515 ili putem našeg maila: dndpazin@gmail.com.
Broj sudionika je ograničen, a prijave traju do 14.7. ili do popunjenja mjesta. Radionice su besplatne za sve polaznike! ☺️
Radionice (O)sunčani Pepe provode se u sklopu projekta “Pepe u velikom Društvu” kojeg finanacijski podržavaju Grad Pazin i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.