KAD JE SKLADNO NIJE HLADNO! – provedba radionica razredne klime u suradnji s OŠ Pazin

 

Tijekom studenog i prosinca 2022. godine te siječnja 2023. godine,  u sklopu projekta “Kad je skladno nije hladno”, članice DND-a Pazin održale su radionice razredne klime u 5. razredima matične škole i područnih škola OŠ Vladimira Nazora Pazin.

Kroz dva susreta u trajanju od jednog šk. sata, voditeljice su učenike upoznale s pojmom razredne klime te su učenici zajedno sa svojim razrednicima kroz širok izbor radioničkih aktivnosti imali priliku jačati razrednu klimu svog razreda.

Cilj ovih radionica je stvoriti bolju povezanost i suradnju među učenicima i kod učenika osvijestiti da su za razvoj i održavanje ugodne razredne klime odgovorni svi pojedinci koji čine taj razred. Kroz aktivnosti u kojima zajedno surađuju, učenici i razrednici osvještavaju zajedničke interese, razmišljaju o vlastitim i tuđim vrlinama te tako razvijaju pozitivne odnose i stvaraju bolju razrednu koheziju.

Zahvaljujemo svim učenicima i razrednicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnoj atmosferi prilikom provedbe ovih radionica. 🙂

Projekt “Kad je skladno nije hladno” provodi OŠ Vladimira Nazora Pazin u partnerstvu s Društvom “Naša djeca” Pazin i udrugom “Ti si OK”.