NOVOSTI

Cjelogodišnje druženje skupina „Kod Pepea“ zaokružila je izletom na Učku!

Prošlog se petka, 1. srpnja, naše veselo društvo članova i voditeljica skupine „Kod Pepea“ okupilo u prostorima Društva „Naša djeca“ i uzbuđeno krenulo put Učke!

Završni izlet započeli smo posjetom Centru za posjetitelje „Poklon“ u kojem smo na interaktivan način upoznali sve čari i ljepote Učke i Ćićarije. Brojne zanimljive priče, fotografije, makete, videosnimke i drugi audiovizualni mediji, naša su osjetila preplavili informacijama o prirodi, običajima, kulturi…

Nakon kratke pauze, „napunjenih baterija“, krenuli smo u šetnju Land Art stazom na kojoj smo zajedno otkrivali zanimljive radove s porukama o pozitivnom utjecaju čovjeka na prirodu.

Na kraju izleta, po povratku u Pazin, počastili smo se s finom večerom u Restoranu Lovac na kojoj su nam se pridružile i obitelji polaznika. Nakon ugodnog druženja, odigranog skrivača i još pokoje zabavne igrice, pozdravili smo se do nekog ponovnog Pepe susreta.

. . .

Radionice psihosocijalne podrške “Kod Pepea” provode se u sklopu preventivnog programa “Pepe u velikom Društvu” koji je financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, Zaklade Hrvatska za djecu te Grada Pazina.