Otvorenje zabavnog Šetališta

Nakon kiše, sunca, puno sati, puno volontera, pozivamo vas na otvorenje poligona za igru na najzabavnijem mjestu u gradu – Šetalištu, u SRIJEDU 12.06.2019. u 15,00 sati na plato ispred Spomen doma.


Projekt Šetalište-naše zabavno igralište provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Olga Ban Pazin, Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin, Pazinskim kolegijem-klasičnom gimnazijom i Gimnazijom i strukovnom školom Jurja Dobrile, Gradom Pazinom, koji nam je dao suglasnost za provedbu projekta te arhitekticom Janom Prević Finderle, koja je skice djece ukomponirala u nacrt.
Ideje za različite igre su radila djeca iz svih škola i vrtića, nakon čega je arhitektica to smjestila u nacrt Šetališta, a nakon toga smo započeli s radovima.
U oslikavanju sudjeluju volonteri DND-a, Centra za mlade Alarm Pazin, Osnovne škole, GSŠJD-a i Pazinskog kolegija, ali su se u oslikavanje uključili i slučajni prolaznici- roditelji, djeca.
Projekt je financiran preko natječaja “Mali projekti za bolje sutra” sredstvima Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda gradova i općina te vlastitim sredstvima DND-a.