Održane još jedne Zimske Igre Na Pazinski, Ala!

U četvrtak, 8. prosinca održane su  druge po redu Zimske Igre Na pazinski, Ala! Naše društvo je zajedno sa  Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina Pazin sport d.o.o i Centrom za mlade Alarm uz pokroviteljstvo Turističke zajednice središnje Istre, sudjelovalo u organizaciji  ovih zabavnih igri za djecu i odrasle!

Tako je našim pazinskim Šetalištem u 16 i 30 sati zavladao smijeh i veselje dvadesetpetero djece, koja su se natjecala u dvije kategorije – u jednoj  za djecu prvih i drugih razreda, a u  drugoj za djecu od trećeg do petog razreda osnovne škole. Djeca su se natjecala u pojedinačnoj konkurenciji i to u igrama kao što su nošenje loptice, cornholeu,  trčanju poligona i slično. Najbrži natjecatelji su osvojili medalje i prigodne nagrade  kao što je vožnja Ziplineom ili klizanje na obližnjem pazinskom klizalištu.

Drugi dio popodneva bio je rezerviran za odrasle, koji su se ekipno natjecali u pet disciplina i to u skijanju na “suho”, “glavoboci”, malo drugačijem nogometu, uvijek zanimljivoj igri “znesi jaje” te na kraju u bušenju balona, koje je pratila prigodna pjesma “99 luftaballons”.

Pobjednik ovogodišnjeg zimskog izdanja ZinPA – e, bila je ekipa “Azimuti”, koja je uvjerljivo povela ispred ostalih ekipa. Drugoplasirana ekipa je bila “Nu”, dok je treće mjesto zauzela ekipa “Špalta”. Navedenim ekipama su dodijeljene medalje i  vrijedne nagrade koje su omogućili sponzori Agroturizam Stara Štala iz Boruta, Bistro “Pod lipom” te Zipline Pazin.

Nakon proglašenja pobjednika i uručivanja nagrada su se sudionici i posjetitelji događaja okrijepili zakuskom i toplim napitkom u Caffe baru Club.  Voditeljice programa bile su članice DND – a i CMA Pazin, Letizia Gržinić i Roberta Špoljarić, dok je Karla Breščić bila službena mjeračica vremena.